diumenge, 3 de gener del 2016

171. El bingo literari

Ets lectors i t'agraden els reptes? Sí? Continua llegint!

Avui us volem presentar quinze lectures per a l'any 2016 amb el BINGO LITERARI. És molt fàcil participar-hi. A més avall, trobaràs dos cartrons. El primer amb els títols i propostes suggerits que hauràs de llegir durant l'any i el segon, amb unes caselles en blanc.

Quin és l'objectiu?: Tatxar totes les caselles, que voldrà dir que has llegit les quinze lectures. 

Com funciona?: Sense un ordre establert, el lector haurà d'escollir una casella del primer cartó i fer la lectura o escollir-la. Fet això, el lector haurà de marcar amb una creu la casella i anotar, en la casella equivalent en el segon cartó, el títol de la lectura (en el cas que no sigui una lectura específica).

Un exemple: La primera casella del primer cartó diu "Un llibre de Roald Dahl". El lector decideix llegir Charlie i la fàbrica de xocolata. Feta la lectura, el participant haurà de marcar amb una creu la casella i anotar, en la primera casella del segon cartó, Charlie i la fàbrica de xocolata i així successivament fins a completar el segon cartó.

On puc aconseguir els cartons?:
  •  Te'l pots descarregar des del mateix bloc (veure més avall)
  • Pots enviar-nos un correu electrònic (bibliotecacabanyes@gmail.com) i te l'enviarem en format PDF
  • Pots venir a la biblioteca i et donarem una còpia en paper

A la cartellera del passadís també hi haurà una còpia dels cartons, on es podrà seguir l'evolució del repte.

Has cantat BINGO? Vine a la biblioteca i celebra-ho amb nosaltres! Entrega'ns el segon cartró i compartirem les lectures que has fet al bloc!

Molta sort i bona lectura





Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada