divendres, 25 d’abril del 2014

Balanç


La directora i les encarregades de la biblioteca del centre us volem agrair la vostra participació en les diferents activitats que vam organitzar en motiu de la Diada de Sant Jordi.  

Enguany, la Fira d'Intercanvi ha arribat a la seva setena edició, i molts de vosaltres vau marxar amb més d'un llibre. Esperem que gaudiu llegint-los i que l'any vinent torneu a participar.

També voldríem destacar l'alta participació del concurs "La biblioteca vol tenir un punt de llibre". La proposta ha tingut un èxit inesperat i hem rebut més de vint propostes, i algunes d'elles, molts originals: enhorabona a tots els alumnes que han participat. El jurat, compost pel professorat del seminari de Dibuix i la directora de la biblioteca, ha decidit atorgar el premi a Eloisa Pérez de 4t A. El punt de llibre guanyador, juntament amb els dels altres participants, seran exposats pròximament a la biblioteca.

I, per últim i no menys important, el taller de roses de paper, que es va fer els dies 4 i 11 d'abril a la tarda, va tenir molt bona rebuda i intentarem repetir-lo l'any vinent, com ens heu recomanat.


de l'alumna Eloisa Pérez de 4t A
Punt de llibre guanyador de la primera edició del concurs "La biblioteca vol un punt de llibre". L'obra és d'Eloisa Pérez de 4t A amb el lema "Si tens imaginació, tindràs ales"

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada